Sobre la Plataforma

La plataforma permet veure diferents variables i visualitzar les dades. A la part superior de la pantalla poden observar-se les eines de selecció. Aquí podem triar entre diferents capes.

A més a més, és possible seleccionar un municipi en concret i veure’n la informació relacionada.

Mapes

Hi ha disponibles dues capes. D’una banda, tenim els Mapes de Risc, on es poden seleccionar diferents escenaris de risc i explorar les distribucions de probabilitat i les corbes dinàmiques. D’altra banda, tenim els Mapes de covariables. Aquests mapes proporcionen una visualització intuïtiva d’alguna de les covariables emprades al model, com ara R0, la temperatura mitjana o el PIB, entre d’altres.

Ubicació

Si seleccionem un municipi al mapa, podem obtenir més informació sobre la localització en concret. En funció de la capa escollida al plafó de selecció, veurem informació diferent. Si seleccionem una covariable en concret, només es mostrarà aquesta covariable.

Detall

En seleccionar un Escenari de Risc podem visualitzar la informació relacionada amb les simulacions, com ara les distribucions dels brots i les sèries temporals de casos.

Poden seleccionar-se diferents resultats al plafó de selecció. En fer-ho, es poden observar tot tipus de dades rellevants obtingudes de les simulacions, com ara els casos notificats, els casos totals o els casos locals.

Per a ampliar la informació, veure el link: link.

Voleu més informació?

Si esteu interessats i voleu contactar amb nosaltres seguiu aquest enllaç

Un projecte de:

En col·laboració amb: